Kikärtsbiffar

Det blev kikärtsbiffar till middag som tänkt! Det tar ett tag att göra dem men det är det värt för de är så jäkla goda och otroligt nyttiga. Jag åt 2 stycken till middag tillsammans med broccoli, rivna morötter och en klick keso kryddat med örtsalt. Jag har kommit på det här receptet själv, sjukt gott. Man behöver inte vara vegeterian för att äta vegetarisk mat.

Jag mixar 2 burkar kikärtor, pressar en hel citron, hackar gullök och paprika i väldigt små bitar, pressar i några vitlöksklyftor, hackar lite baby spenat och smular ner fetaost och kryddar med salt och peppar. Jag rullar små bollar och plattar ut dem, tar ströbröd på båda sidorna och steker ca 3 stycken åt gången, 3-4 minuter på varje sida.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0